Steunzolen op maat

Expertises

Stap 1: Analyse

Na een intakegesprek voert de podoloog een biomechanisch onderzoek uit. Hierbij wordt de mobiliteit van spieren en gewrichten getest. Alsook de kracht van de spieren en worden er bepaalde specifieke testen uitgevoerd omtrent uw klacht. 

Stap 2: Footscan en ganganalyse

Na het biomechanisch onderzoek scant en analyseert de podoloog uw gangpatroon met behulp van een dynamisch footscansysteem. 

Stap 3: Design en 3D printing

Op basis van de gegevens die de podoloog bekomt uit eerder onderzoek wordt een zool gemodelleerd op de computer. Een 3D printer transformeert het digitale design van uw voeten naar ultralichte inlegzolen die op maat van uw voeten zijn gemaakt. 

Stap 4: Aflevering van de zolen

Na een laatste controle bent u welkom om de zolen te komen afhalen bij Postillion. U krijgt specifieke richtlijnen in verband met het opbouwen, onderhouden en controleren van de zolen. Het resultaat is een 3D geprinte zool op maat die rekening houdt met de drukverdeling en uw afrolpatroon in de juiste richting stuurt.

 

Populairste
artikelen in de shop

© Postillion.be is een website van POSTILLION BV
BTW : BE 0742.624.971 Grote Markt 24 8970 Poperinge
057 37 77 01 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD